Nikola-Gjurcinovski
#
Name
Nikola Gjurcinovski
Моментална Екипа
Бутел
Лиги
LigaC

LigaC

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Бутел0007000757.1428.5714.290
Вкупно-0007000757.1428.5714.290

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
20210007000757.1428.5714.290
Вкупно0007000757.1428.5714.290

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас