#
13
Name
Момчило Ристовски
Моментална Екипа
Маседониан Вориорс
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Маседониан Вориорс0002000837.5012.5050.001
Вкупно-0002000837.5012.5050.001

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
20210002000837.5012.5050.001
Вкупно0002000837.5012.5050.001

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас