#
3
Name
Митат Мемеди
Моментална Екипа
Грин Мобајл
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Грин Мобајл00000101526.670.0073.330
Вкупно-00000101526.670.0073.330

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100000101526.670.0073.330
Вкупно00000101526.670.0073.330

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас