#
Name
Martin Zumerkovski
Моментална Екипа
Јанта Волеј Драчево
Лиги
LigaA

LigaA

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Јанта Волеј Драчево00000001154.5527.2718.180
Вкупно-00000001154.5527.2718.180

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100000001154.5527.2718.180
Вкупно00000001154.5527.2718.180

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас