Ljupco-Marinkovski
#
Name
Ljupco Marinkovski
Моментална Екипа
Галакси
Лиги
LigaA

LigaA

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Галакси0002000540.000.0060.000
Вкупно-0002000540.000.0060.000

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
20210002000540.000.0060.000
Вкупно0002000540.000.0060.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас