#
12
Name
Кристијан Јакимов
Моментална Екипа
Голден Кар
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Голден Кар0001000825.0012.5062.500
Вкупно-0001000825.0012.5062.500

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
20210001000825.0012.5062.500
Вкупно0001000825.0012.5062.500

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас