#
5
Name
Коле Стојановски
Моментална Екипа
Гиго Трејд
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Гиго Трејд00000001442.860.0057.140
Вкупно-00000001442.860.0057.140

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100000001442.860.0057.140
Вкупно00000001442.860.0057.140

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас