Jorgo-Kostov
#
21
Name
Јорго Костов
Моментална Екипа
Дака Македонија
Лиги
LigaA

LigaA

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Дака Македонија00020001145.459.0945.450
Вкупно-00020001145.459.0945.450

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100020001145.459.0945.450
Вкупно00020001145.459.0945.450

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас