#
Name
Ivo Mojsovski
Моментална Екипа
Јанта Волеј Драчево
Лиги
LigaA

LigaA

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Јанта Волеј Драчево00020001050.0030.0020.000
Вкупно-00020001050.0030.0020.000

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100020001050.0030.0020.000
Вкупно00020001050.0030.0020.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас