Ilija-Mandarov
#
4
Name
Илија Мандаров
Моментална Екипа
Маседониан Вориорс
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Маседониан Вориорс00000001330.7730.7738.460
Вкупно-00000001330.7730.7738.460

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100000001330.7730.7738.460
Вкупно00000001330.7730.7738.460

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас