Ilija-Dimovski
#
12
Name
Илија Димовски
Моментална Екипа
Дака Македонија
Лиги
LigaA

LigaA

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Дака Македонија0000000933.3322.2244.440
Вкупно-0000000933.3322.2244.440

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
20210000000933.3322.2244.440
Вкупно0000000933.3322.2244.440

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас