#
7
Name
Христијан Марковиќ
Моментална Екипа
Гиго Трејд
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Гиго Трејд00040001442.860.0057.141
Вкупно-00040001442.860.0057.141

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100040001442.860.0057.141
Вкупно00040001442.860.0057.141

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас