#
Name
Gorian Angelovski
Моментална Екипа
Јанта Волеј Драчево
Лиги
LigaA

LigaA

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Јанта Волеј Драчево001270011258.3325.0016.670
Вкупно-001270011258.3325.0016.670

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021001270011258.3325.0016.670
Вкупно001270011258.3325.0016.670

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас