#
10
Name
Ѓорѓи Јакимовски
Моментална Екипа
Маседониан Вориорс
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Маседониан Вориорс01020001127.2727.2745.450
Вкупно-01020001127.2727.2745.450

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202101020001127.2727.2745.450
Вкупно01020001127.2727.2745.450

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас