#
5
Name
Филип Костадинов
Моментална Екипа
БтоБет
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021БтоБет00000001553.3313.3333.330
Вкупно-00000001553.3313.3333.330

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100000001553.3313.3333.330
Вкупно00000001553.3313.3333.330

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас