#
Name
Elesa Mesiri
Моментална Екипа
Серава
Лиги
LigaA

LigaA

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Вкупно-80.0010.0010.00

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Вкупно80.0010.0010.00

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас