#
Name
Done Nasevski
Моментална Екипа
Кисела Вода
Лиги
LigaA

LigaA

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Кисела Вода0011000911.110.0088.890
Вкупно-0011000911.110.0088.890

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
20210011000911.110.0088.890
Вкупно0011000911.110.0088.890

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас