David-Markovski
#
10
Name
Давид Марковски
Моментална Екипа
Компанија Атанасовски
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Компанија Атанасовски000110001573.336.6720.000
Вкупно-000110001573.336.6720.000

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021000110001573.336.6720.000
Вкупно000110001573.336.6720.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас