#
Name
Bekim Luta
Моментална Екипа
Македонска Пошта
Лиги
LigaA

LigaA

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Македонска Пошта0002000128.330.0091.671
Вкупно-0002000128.330.0091.671

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
20210002000128.330.0091.671
Вкупно0002000128.330.0091.671

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас