Antonio-Ivanov
#
Name
Antonio Ivanov
Моментална Екипа
Ети спорт
Лиги
LigaC

LigaC

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Вкупно-28.5728.5742.86

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Вкупно28.5728.5742.86

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас