#
4
Name
Андреј Панов
Моментална Екипа
Џовинаци
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Џовинаци00020001513.3313.3373.330
Вкупно-00020001513.3313.3373.330

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100020001513.3313.3373.330
Вкупно00020001513.3313.3373.330

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас