#
6
Name
Амир Иљазовски
Моментална Екипа
Грин Мобајл
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Грин Мобајл0002000944.440.0055.560
Вкупно-0002000944.440.0055.560

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
20210002000944.440.0055.560
Вкупно0002000944.440.0055.560

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас