Aleksandar-Todorovski-Samanta
#
Name
Aleksandar Todorovski-Samanta
Моментална Екипа
Алкохол Јунајтед
Лиги
LigaC

LigaC

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Алкохол Јунајтед000000060.000.00100.000
Вкупно-000000060.000.00100.000

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021000000060.000.00100.000
Вкупно000000060.000.00100.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас