#
4
Name
Ајет Новобрдалиа
Моментална Екипа
Иглс
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Иглс00070001540.0013.3346.670
Вкупно-00070001540.0013.3346.670

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100070001540.0013.3346.670
Вкупно00070001540.0013.3346.670

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас