Agim-Ramadani
#
10
Name
Агим Рамадани
Моментална Екипа
Работнички 93
Лиги
LigaB

LigaB

СезонаЕкипа ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
2021Работнички 9300030001457.1428.5714.290
Вкупно-00030001457.1428.5714.290

Кариера ( Вкупно )

Сезона ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
202100030001457.1428.5714.290
Вкупно00030001457.1428.5714.290

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас