Хоби Лига Б Фотосесија
Хоби Лига Б Фотосесија

Пред почетокот на вчерашните натпревари во Лига Б, сите играчи снимија фотосесија,а некои од нив ги дадоа и првите видео интервјуа за потребите на...

Read more
Фотографија на денот во HFPL
Фотографија на денот во HFPL

Екипите на Алкохол Јунајтед и КлимиМк одиграа натпревар кој го красеше фер плејот. Се играше коректно и на двете страни со доста атрактивни потези...

Read more
Што е Fair Play Please?
Што е Fair Play Please?

Фудбалот е одлична можност да се научат позитивни животни лекции: тимска работа, посветеност, истрајност и спортски дух. Спорт Арена ТИМ и Хоби...

Read more
Одиграно 1.Коло
Одиграно 1.Коло

Со натпреварите од синоќа беше одиграно првото коло од Лига А во аматерската лига во мал фудбал Хоби Fair Play Лига. За разлика од 1 коло во Лига...

Read more