Oдлична можност за развој на тимски и професионален план!

Тренд е не само во светот, туку и кај нас, покрај секојдневната работна активност, пријателите да се организираат и на заедничко спортување кое уште повеќе би ја подигнало нивната продуктивност и организираност.Преку спортувањето тие не остануваат само формални пријатели/другари, туку и спортисти со борбен дух.

 

Хоби Fair Play Лига ги повикува сите вљубеници во фудбалот и сите поддржувачи на спортот, да ги пријават своите екипи/вработени, да го подигнат спортското расположение и тимскиот дух, да допринесат за дружба, забава, стекнување нови пријателства и успеси во иднина.

 

Оваа фудбалска приказна е на самиот почеток. Дали сте спремни да се соочите со најголемото спортско случување во рамките на аматерскиот фудбал со рекреативно – натпреварувачки карактер?

Новости


Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака