Јома е официјална топка во HFPL

Јома е официјална топка во HFPL

 

Почнувајќи од 17 мај, сите натпревари во Хоби Fair Play Лига во организација на Спорт Арена ТИМ ќе се играат со фудбалска топка #Joма, производ од светскиот познат бренд од Шпанија.

 

Топка која ги комбинира издржливоста и чувството на новиот „Еволушн“ систем и пакет на нова технологија која им овозможува да им даде уште поголем „простор“ на стрелците и да го зголемат победничкото чувство.

 

Со надворешна површина на која доминира „микро-допир“ заштита , плус обезбеден дополнителен слој влијателен на влажност, како и супер мека јадрена конструкција која што на играчите им овозможува слободен опсег, повеќе од кога било досега.

Новости


Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака