Хоби Лига Ц Фотосесија

Пред почетокот на вчерашните натпревари во Лига Ц, сите играчи снимија фотосесија, а некои од нив ги дадоа и првите видео интервјуа за потребите на Хоби Fair Play Лига-та.

 

Одлична дружба и забава… Благодарност до сите!

 

Денеска и утре продолжуваме со останатите и последни 16 екипи во Лига A

 

Новости


Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака