Хоби Лига Б Фотосесија

Пред почетокот на вчерашните натпревари во Лига Б, сите играчи снимија фотосесија,а некои од нив ги дадоа и првите видео интервјуа за потребите на Хоби Fair Play Лига-та.

 

Одлична дружба и забава…  Благодарност до сите!

 

Новости


Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака