Фортуна радио медиум партнер

Почитувани, сакаме да ги информираме сите наши пријатели, поддржувачи, партнери, учесници во лигата, но и целата јавност дека Фортуна радио 96.8 фм е наш голем поддржувач и медиум партнер во Хоби Fair Play Лига.

 

Соработката со радио Фортуна е од големо значење во насока на можностите за примена на светските практики и воспоставување на највисоките стандарди со цел промоција на лигата.

 

Секојдневни резултати, вести и информации за лигата можете да слушате наутро само на Фортуна радио.

Новости


Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака