Се грижиме за нашите судии

Нашата лига е веќе во тек и ќе продолжи со ист интензитет до средината на ноември.

 

Заедно со нашите партнери @fitnessandspapark, решивме да се погрижиме и за доброто здравје и беспрекорна кондиција на оние кои ја делат правдата за време на натпреварите.

 

За таа цел, Фитнес Спа Парк на сите судии им додели ваучери за користење на Фитнес центарот, со цел да им овозможи тренинг и одржување на формата.

 

Голема благодарност до ХотелПарк

 

Новости


Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака