Пријавете екипа во Лига Ц

Почитувани претставници на екипите учесници во лигата, сите наши пријатели, поддржувачи и партнери,

 

Поради големиот интерес, сакаме да ве информираме дека Фудбалската #ХобиFairPlayЛига освен пополнетите Лига А и Лига Б ќе формира уште една лига (Лига Ц) која ќе брои 10 екипи.

 

Пријавените екипи во Лига Ц ќе се натпреваруваат во Спортски центар „Димитар Миладинов“ еднаш неделно, секоја среда од 18-23часот.

 

Останати слободни места во Лига Ц – 6 (шест)

Повеќе информации може да добиете на 077 526 778

Новости


Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака