Прва успешна zoom конференција

Вечерва заврши првата успешна zoom конференција.

Голема благодарност на секој еден од Вас што завземавте учество и што го споделивте вашето мислење со нас кое ни значи и го почитуваме, зашто само така заеднички градиме успешна и силна Ваша Хоби Fair Play Лига.

 

На состанокот едногласно беше прифатен предлогот од страна на организаторот поради ситуацијата со ковид 19, стартот на лигата да се пролонгира за 17 мај.

Новости


Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака