Почитувани пријатели, ја градиме ХФПЛ како едно општество, како едно семејство за сите.

Почитувани пријатели, ја градиме ХобиFairPlayЛига/та како едно општество, како едно семејство за сите. Тоа е формулата за трајна придобивка којашто ќе ја направи лигата достапна за сите, со која сите ќе се гордееме.

 

Во рамките на Здружението за спорт и рекреација Спорт Арена Тим, значаен дел се проектите што имаат цел да ги поттикнат сите лица, без разлика на нивната возраст и националност, активно да спортуваат и да создаваат навики за водење здрав живот, да создаваат нови пријателства.

 

Во соработка со јавни и спортски институции, видни спортисти, преку разговори и публикации, ги промовираме вредностите на Хоби Fair Play Лига/та.

 

Една од нив е и Општина Гази Баба, која од денеска официјално е дел од покровителите на ХобиFairPlayЛига/та. Голема благодарност до Градоначалникот Г-дин Бобан Стефковски и сите вработени во секторот спорт за довербата.

 

Продолжуваме уште посилни и што е уште поважно, заедно со вас!

Новости


Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака