После долгата пауза, време е да го приведеме кон крај минатогодишното дружење.

После долгата пауза, време е да го приведеме кон крај минатогодишното дружење.

 

ХобиFairPlayЛига/та веќе оствари голем дел од својот сон и зад нас е повеќе од успешна полусезона.

 

Во продолжение на лигата ќе имаме поддршка од неколку јавни институции и партнери кои ќе придонесат за уште подобра Ваша и наша ХобиFairPlayЛига.

 

Новости


Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака