Познат е распоредот на натпреварите во Хоби Лигата.

Преку компјутерска шема се изврши ждребката за календарот со натпревари од првата полусезона во регуларниот дел од #ХобиFairPlayЛига.

 

Како што и претходно беше најавено, лигата започнува на 19.мај.
Честа да ја отворат сезоната им припадна на:

 

Лига А
Алкохол Јунајтед – Сервис Милошевски

 

Лига Б
БтоБет – Линкс

 

Целиот распоред на натпреварите може да го погледнете ТУКА.

Новости


Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака