Остваривме средба со Г-дин Бобан Стефковски, Градоначалник на Општина Гази Баба

Во текот на изминатиот период остваривме средба со Г-дин Бобан Стефковски, Градоначалник на Општина Гази Баба, каде ги презентиравме нашите планови за развој на Хоби Fair Play Лига .Голема благодарност за приемот и за пружената можност за поддршка на лигата во Општината.

 

Новости


Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака