Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Сашо Тодоров0000001513.3313.3373.330
4Андреј Панов0020001513.3313.3373.330
7Христијан Видиновски0010001513.3313.3373.330
10Марко Апостолоски00140001513.3313.3373.330
11Томи Алексиќ0020001513.3313.3373.330
12Борис Лукановски00100050.000.00100.000
22Леонид Јандреоски0060001513.3313.3373.331
26Петар Мукоски0000001513.3313.3373.330
27Давид Петрушевски0020001513.3313.3373.330
42Антон Џини0050001315.3815.3869.231
80Давид Иванов0030001513.3313.3373.330
3000Добромир Алексиќ00000050.000.00100.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас