Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Ридван Азири0010011560.0013.3326.670
3Јетон Дарилишта00190001457.1414.2928.570
4Ерхан Идризи0020001457.1414.2928.570
5Мирсад Бахтјар0100001457.1414.2928.570
6Горан Смилевски0120001457.1414.2928.570
7Агим Вејсели01100101560.0013.3326.670
8Шабан Сулејман0060001457.1414.2928.570
9Илјас Бахтјар0030001457.1414.2928.570
10Суфат Зулфи0050001457.1414.2928.570
11Симбат Емин0070011560.0013.3326.670
17Зекир Зендели0090001560.0013.3326.670
18Абдулах Бислими0000001457.1414.2928.570

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас