Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Kiro S0000001050.0030.0020.000
Martin Zumerkovski0000001154.5527.2718.180
Gorian Angelovski00270011258.3325.0016.670
Dalibor Vucevski0030001154.5527.2718.180
Darko Sterkovski0090001258.3325.0016.670
Mario Angelov0020001258.3325.0016.670
Teo Dimitrovski0040001258.3325.0016.670
Luka Angelevski00100001258.3325.0016.670
Kristijan Dakoski0000001154.5527.2718.180
Ivo Mojsovski0020001050.0030.0020.000
Ljuben Mitrev0000001154.5527.2718.181
Kristijan Lazeski0000001050.0030.0020.000
Nikola Mojsovski00100010.00100.000.000
Teo001000333.3333.3333.330

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас