Стрелци

МестоИграчЕкипа
1SabriСтуденичании11
2Darko-TemelkovDarko TemelkovКлими8
3Darko GlisicМршевции7
4Nikola-GjurcinovskiNikola GjurcinovskiБутел7
5Igor-PandovskiIgor PandovskiЕти спорт6
6Jovica-MarkovskiJovica MarkovskiБутел6
7SadamСтуденичании6
8Viktor-ArizanovViktor ArizanovКлими5
9Filip-LazarevskiFilip LazarevskiЕти спорт4
10Nikolce DamjanovskiМршевции4
11Aleksandar ZarkovicМршевции4
12IsmailСтуденичании4
13Nikola-MalovNikola MalovБутел4
14Milan TemovМршевции4
15Krste-PlackovKrste PlackovКлими4
16AleksandarБутел4
17Nimetula AjdariСтуденичании3
18Marko-RistevskiMarko RistevskiБутел3
19Aleksandar NikolovskiАлкохол Јунајтед3
20Marijan-Atanasovski-MakoMarijan Atanasovski-MakoАлкохол Јунајтед3
21Janaki-BajatovskiJanaki BajatovskiБутел3
22Darko-DonchevskiDarko DonchevskiЕти спорт3
23XhezairСтуденичании3
24BurimСтуденичании3
25Darko-NasevskiDarko NasevskiЕти спорт3
26Vladica RadulovskiМршевции2
27Marjan-ManevMarjan ManevКлими2
28Stefan-TrpkoskiStefan TrpkoskiЕти спорт2
29Martin GeogrievskiМршевции2
30ZejdiСтуденичании2
31Marjan DelovКлими2
32Mile PlackovКлими2
33Pandil-DumikPandil DumikБутел2
34Dejan-RisteskiDejan RisteskiЕти спорт1
35Davor-AcheskiDavor AcheskiЕти спорт1
36Aleksandar-FilipovskiAleksandar FilipovskiЕти спорт1
37Dean-Blazevski-GlaucDean Blazevski-GlaucАлкохол Јунајтед1
38Ile TrajkovskiМршевции1
39Kenan AliМршевции1
40Stefan-ArsovskiStefan ArsovskiЕти спорт1
41AlbertАлкохол Јунајтед1
42Goran-SokolovGoran SokolovКлими1
43Orhan-EtemovOrhan EtemovБутел1
44Vlatko PetrovskiМршевции1
45Antonio PetrovskiМршевции1
46NehatСтуденичании1
47Eftim-IlievEftim IlievКлими0
48Darko-Manevski-CiganDarko Manevski-CiganАлкохол Јунајтед0
49NaserСтуденичании0
50Goran-Pandilov-PandeGoran Pandilov-PandeАлкохол Јунајтед0
51Dejan-Stankovski-ShakyDejan Stankovski-ShakyАлкохол Јунајтед0
52Kiril-StojanovskiKiril StojanovskiБутел0
53Mario-TavikMario TavikБутел0
54Aleksandar-Veljanoski-BuckiAleksandar Veljanoski-BuckiАлкохол Јунајтед0
55Aleksandar-Todorovski-SamantaAleksandar Todorovski-SamantaАлкохол Јунајтед0
56Marjan-Petkovski-MakiMarjan Petkovski-MakiАлкохол Јунајтед0
57Muarem IdriziСтуденичании0
58Bojan StojanovicМршевции0
59Vlatko StanivasovskiМршевции0
60Stojan VankovКлими0
61Marjan-Blazevski-MaceMarjan Blazevski-MaceАлкохол Јунајтед0
62Milan-Trajkovski-MileMilan Trajkovski-MileАлкохол Јунајтед0
63Miki-Lazarevski-MiconiMiki Lazarevski-MiconiАлкохол Јунајтед0
64Bogdan-TrencevBogdan TrencevКлими0
65Nikola-Nikolovski-NikiNikola Nikolovski-NikiАлкохол Јунајтед0
66Venco-Popovski-PopacVenco Popovski-PopacАлкохол Јунајтед0
67Antonio-IvanovAntonio IvanovЕти спорт0
68Boban-ZhivkovskiBoban ZhivkovskiЕти спорт0
69Antonijo-MitevAntonijo MitevБутел0
70Ouli NimetullaСтуденичании0
71Darko-StojanchevDarko StojanchevЕти спорт0
72MexhatiСтуденичании0
73AmdrСтуденичании0
74Aleksandar NiklovikМршевции0
75Petar-DrvarovPetar DrvarovКлими0
76Stefan-SmilevskiStefan SmilevskiБутел0
77Gjorgje-NikolovskiGjorgje NikolovskiКлими0
78Stefan KocevБутел0

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас