Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Мевлан Јакупи00000090.0033.3366.670
2Јасили Селмани00000030.000.00100.000
3Ferik-SaliФерик Сали010000120.0025.0075.000
4Shatula-AlimiСатула Алими006000120.0025.0075.000
6Milosh-NaumoskiМилош Наумоски000000110.0027.2772.730
7Bojan-AngelovБојан Ангелов000000110.0027.2772.730
8Ibo-SakirovИбо Шакиров006000120.0025.0075.000
9Samir-CehovikjСамиp Чековиќ004010120.0025.0075.000
10Jasin-AlimiЈасмин Алими019000120.0025.0075.000
11Џан Ќорбајрам00000090.0033.3366.670
13Dragan-ZafirovskiДраган Зфировски000000110.0027.2772.730

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас