Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Mirko Bogeski0050001250.008.3341.670
Nikola-VelkovskiNikola Velkovski0030001346.157.6946.150
Nikola-CausevskiNikola Causevski0000001250.008.3341.670
Martin-CalovskiMartin Calovski0060101346.157.6946.150
Misa-MihajlovskiMisa Mihajlovski0020001136.369.0954.550
Kadir-AmzaKadir Amza0080001346.157.6946.150
Goce-FilipovGoce Filipov0060001241.678.3350.000
Filip-BelcovskiFilip Belcovski0020101346.157.6946.150
Darko-ViranovDarko Viranov0060001241.678.3350.000
Danijel-ApostolovskiDanijel Apostolovski0070001241.678.3350.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас