Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Erkan Sabani00100011181.829.099.090
Egzon Jasiri0010001181.829.099.090
Sulejman Ibraimi0010001181.829.099.091
Muamed Osmani0010001181.829.099.090
Ensar000000683.330.0016.670
Jakup Ramadani00150001181.829.099.090
Furkan Sabani0030001080.0010.0010.000
Elesa Mesiri0060001080.0010.0010.000
Besnik Ljatifaj0040001181.829.099.090
Emes Jusufi0040001181.829.099.090
Omer Osman00100001181.829.099.090
Hamza0030001100.000.000.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас