Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Шефки Бериша000000333.3333.3333.330
Бејџудин Шабани002000333.3333.3333.330
Садат Реѓепи00100010.000.00100.000
Арбен Рамадани000000520.0020.0060.000
Ахмет Амети000000520.0020.0060.000
Бесар Џемаили000000520.0020.0060.000
Ибрахим Синани000000520.0020.0060.000
Илјаз Џан Џошкун001000520.0020.0060.000
Фисник Џони002000520.0020.0060.000
Џихад Љутфиов004000520.0020.0060.000
Мумин Пајазити000000425.0025.0050.000
Шабан Чупи001001425.0025.0050.000

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас