Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
Taulant Ismaili0050001457.147.1435.710
Amir Ameti0040001145.459.0945.450
Pajtim-RexhepiPajtim Rexhepi01300001457.147.1435.710
Orhan-AliOrhan Ali0100001457.147.1435.710
Mersudin-RexhepiMersudin Rexhepi0030001457.147.1435.710
Hisen-AmetiHisen Ameti0000001457.147.1435.710
Hamir-AmetiHamir Ameti00150101457.147.1435.710
Hadis-MurteziHadis Murtezi0060001457.147.1435.710
Ferdi-KamberiFerdi Kamberi0070001457.147.1435.711
Elmedin-LamallariElmedin Lamallari0000001457.147.1435.710
Egzon-RexhepiEgzon Rexhepi0070001457.147.1435.710
Cuneyt-MuaremXhunejt Muaerm0180001457.147.1435.710
Besir-TairiBesir Tairi0010001353.857.6938.460
Adem-AliAdem Ali0000001457.147.1435.710

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас