Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Filip-SiljanovskiФилип Силјановски0000001457.1428.5714.290
2Filip-LekicФилип Лекиќ00130001457.1428.5714.290
3Marjan-TonevskiМарјан Тоневски0010001457.1428.5714.290
4Aleksandar-TrpkovskiАлександар Трпковски00210001457.1428.5714.290
5Kristijan-PanevКристијан Панев0020001457.1428.5714.290
6Stefan-JovanovskiСтефан Јовановски0020001457.1428.5714.290
7Kristijan-NineskiКристијан Нинески0050001457.1428.5714.290
8Матеј Јовановски0040001457.1428.5714.290
9Filip-IlievskiФилип Илиевски00100001457.1428.5714.290
10Agim-RamadaniАгим Рамадани0030001457.1428.5714.290
12Дарко Пијаковски000000650.0033.3316.670

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас