Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Илир Делија0000001566.676.6726.670
5Хајрула Хајрули0030011566.676.6726.670
6Сабит Ајдар0000001369.237.6923.080
7Дејан Кајсторовски01230101566.676.6726.670
8Ненад Ацковиќ0070001471.437.1421.430
9Кристијан Стојменов0070001566.676.6726.670
10Сулејман Исмаили0260011566.676.6726.670
11Амир Тачи0000001471.437.1421.430
14Зулфет Мустафа0000001464.297.1428.570
17Ненад Тодоровски0080001566.676.6726.670
19Никола Боглев0000001369.237.6923.080
21Боро Мисердовски0020001464.297.1428.570
61Емрах Ибраимов0120001471.437.1421.430
99Мухамед Ќаили0000001471.437.1421.431

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас