Статистика

#Играч ИзиграниWin RatioDraw RatioLoss Ratio
1Fatim-AlitiФатим Алит0010001546.676.6746.670
2Asip-FeriziАсип Феризи0070001546.676.6746.670
3Arber-ShaqiriАрбер Шакири0070001546.676.6746.670
4Besnik-SulejmaniБесник Сулејмани0010001546.676.6746.670
5Sunaj-RamadaniСунај Рамадан0030101546.676.6746.671
6Erhan-RamadanЕрхан Рамадан0010001546.676.6746.670
7Belerim-SulejmaniБелерим Сулејмани0020001546.676.6746.670
8Visar-GaniuВисар Ганиу0000001546.676.6746.670
9Веби Исмаил0060001163.640.0036.360
10Ervin-AziriЕрвин Азири0010001546.676.6746.670
11Eroll-IbishiЕрол Ибиши00180001546.676.6746.670

Message icon

Сакате да ги вклучите вработените во развојот на вашата компанија?

Приклучи се во натпреварувањето

Сакате да го промовирате вашиот бизнис?

Phone icon

Контактирајте не

+ 389 77 526 778

Phone icon

Пратете ни

Електронска порака

Веруваат во нас